Timmerman in Geffen

Zoek je een timmerman in Geffen? Van Hinthum Totaalbouw is het bedrijf dat je zoekt! Timmermannen voor uiteenlopende klussen vind je hier. Wat voor timmerwerk je ook hebt, van Hinthum Totaalbouw levert altijd een offerte op maat.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Neem dan eens contact met ons op!

Wat doet een timmerman?

Een timmerman, of timmervrouw, is iemand die zichzelf beroepsmatig bezighoudt met het bewerken van hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten vloeren, muren, dakconstructies kozijnen en deuren.

Houten dakconstructie in Geffen

Bezig met een nieuwbouwplan? Of je dak aan het renoveren? Laat een ervaren timmerman een kijkje nemen naar de houten dakconstructie. Door iemand met verstand van zaken te laten kijken weet je dat je altijd wordt voorzien van het beste advies.

Deuren afhangen in Geffen

Het afhangen van deuren is een erg nauwkeurig werk. Iets wat je niet zomaar doet. Het is van extreem belang dat een deur recht hangt. Wanneer dit niet het geval is gaat de deur schuren en treed er veel sneller slijtage op. Dit geldt voor zowel binnen- als buiten deuren. Het komt regelmatig voor dat een deur iets bijgeschaafd moet worden. Laat dit altijd door een professional doen en voorkom daarmee onnodige schade.